24 грудня 2017 р.

ВВМ у столиці ДК

Дубе, кріпись!

Дорогі друзі, з рамена Верховіття Дубової Кори, та й від усіх вас маю честь подякувати
пластунам-новакам з рою «Їжаки», братчику Тарасу, сестричці Анні та славній станиці Ірпінь, завдяки яким Вифлеємський вогник завітав до столиці ДК, котра знаходиться в тіні Кори Вікового Дуба.і до каплички Покрови Пресвятої Богородиці в Раківці Вишгородського району.


Завдання було не з легких! Антипко чинив різні перешкоди, хотів завадити добрій справі. Тому, щоб він не пробрався до хати, новакам треба було сказати Скокові таємний і складний пароль, і вони якнайкраще впорались із цим завданням.





Передача ВВМ відбулась у капличці парафії Покрова Пресвятої Богородиці в Раківці Вишгородського району.



А опісля друзі отримали листа від святого Миколая. От тільки аркуш паперу з обох боків був білим. Зрозуміла річ, щоб Антипко не міг прочитати листа, святий Миколай написав його невидими чорнилами. Але й тут новаки не пасли задніх, гаряча праска й свічка допомогли їм зрозуміти побажання святого Миколая – шукати того, хто народився на сіні. Отож, не можна було зволікати. Покріпившись узваром і цукерками, друзі рушили до Ірпеня. 
Хай успішним буде завершення мандрівки!
Друзі, дякуємо за радість і тепло, які Ви принесли до нащої каплички й оселі! Сподіваємось зустрітись із вами на гаївках у Раківці.
За Новий Люд!
Скок, Кора Вікового Дуба

Немає коментарів: